0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Черкаси: у жителів Південно-Західного району з'явився «Щедрий сусід»

Черкаси: у жителів Південно-Західного району з'явився «Щедрий сусід»

17.04.2015

Мережа ломбардів «Благо» розширює можливості заставного кредитування в Черкасах! До роботи приступило вже четверте представництво компанії в місті - по вул. Сумгаїтська, 24. Відтепер всім жителям Південно-Західного району Черкас доступні безпроцентні кредити під заставу золота, срібла, коштовних каменів і техніки. Чотири місяці з моменту відкриття в новому офісі діє програма «Щедрий сусід», в рамках якої кожен клієнт може оформити перший кредит зі ставкою всього 0,001% на день.

Настільки безпрецедентні умови кредитування приправлені та іншими традиційними перевагами лідера: максимальною оцінкою застав, широкою лінійкою кредитних продуктів, єдиними мережевими стандартами обслуговування, програмою лояльності для постійних клієнтів.

Крім цього, жителі Черкас можуть отримати беззаставні позики до 3 тисяч гривень від партнера «Благо» - компанії Cash Point, а також придбати сучасну техніку і стильні ювелірні прикраси за прийнятними цінами.

«Ми динамічно розвиваємося як у нових для компанії населених пунктах, так і розширюємо мережу в містах присутності, - підкреслив маркетинг-директор« Благо »Віталій Соловйов. - Почавши писати свою черкаську історію менше двох років тому, за такий короткий період нам вдалося стати для мешканців та гостей міста дійсно незамінним фінансовим помічником. Відкриття четвертого відділення в Черкасах - наша відповідь на зростаючий попит серед населення на якісні та доступні послуги кредитування ».

Мережа «Благо» - лідер ринку заставного кредитування України - працює понад 15 років, і на даному етапі представлена ​​265 відділеннями в усіх регіонах країни. Переможець конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху-2014» в номінації «Ломбард».

Адреса та графік роботи нового ломбардного відділення:

м.Черкаси, Ул.Сумгаітская, 24 (біля супермаркету «Сільпо»), пн-нд .: 8: 00-20: 00