0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Вигідніших кредитів від «Благо» в районі «Даринку»

Вигідніших кредитів від «Благо» в районі «Даринку»

19.02.2016

Мережа ломбардів «Благо» пропонує жителям Лівого берега столиці додаткові можливості вигідного і оперативного вирішення їх фінансових питань - за допомогою заставних кредитів в новому відділенні мережі в районі столичного ТЦ «Даринок».

Вже зараз кияни можуть оцінити простоту і доступність кредитування в «Благо»: позики оформляються під широкий перелік застав (золота, срібла, техніки і наручних годинників) за умови пред'явлення лише паспорта та ідентифікаційного коду, а сама процедура оцінки застави і видачі коштів не перевищує 15 хвилин .

До того ж, нещодавно мережу «Благо» оновила лінійку тарифних планів, істотно знизивши процентні ставки. Так, за базовим умовам кредит під заставу золота можна оформити всього під 0,66% в день або навіть дешевше (в залежності від суми). При цьому учасникам програми лояльності «Десерт» доступні ставки від 0,49% в день.

Клієнти, які не мають можливості залишити заставу, можуть скористатися послугою беззаставних позик до 7000 гривень від партнера «Благо» - компанії Cash Point. Також завжди в наявності - багатий вибір ювелірних виробів і техніки за дуже привабливими цінами. Напередодні головного свята весни - 8 Березня - широкий асортимент по достоїнству оцінять клієнти-чоловіки, підібравши прекрасні подарунки для своїх милих дам.

Національна мережа ломбардів «Благо», яка працює на ринку близько 17 років, в даний час налічує 308 представництв у 100 містах країни. У столиці відтепер працює 44 офісу компанії.

Адреса та графік роботи нового відділення:

м.Київ, ул.Попудренко, 61 (орієнтир - ТЦ «Даринок», завод «Маяк»), пн-нд: 8: 00-20: 00