0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо» знову пробігло 5 км за майбутнє українських дітей

«Благо» знову пробігло 5 км за майбутнє українських дітей

06.06.2017

Дружна і спортивна команда «Благо» взяла участь у 25-му ювілейному благодійному «Пробігу під каштанами». Двадцять п'ять активних співробітників компанії 28 травня вийшли на старт разом із ще десятьма тисячами учасників, щоб допомогти діткам із вродженими вадами серця.

Традиційна дистанція довжиною майже у 5 км пролягала за маршрутом від Михайлівської площі через вулиці Володимирську, Богдана Хмельницького і Хрещатик до Майдану Незалежності і у зворотному напрямку.

«У «Благо» склалася прекрасна традиція участі у благодійному «Пробігу під каштанами». Вже четвертий рік поспіль ми робимо свій невеликий внесок у велику справу допомоги маленьким українцям, адже всі зібрані кошти йдуть на закупівлю необхідного обладнання для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України», – зазначила начальник відділу корпоративних комунікацій «Благо» Інеса Мар'янська, котра також брала участь у забігові.

«Пробіг під каштанами» – наймасовіша в Україні спортивно-благодійна акція. У 2017 році він проходив у 25-й раз. У Пробігу взяли участь в цілому більше 200 корпоративних команд.