0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо»: вдвічі більше безвідсоткових кредитів в Борисполі

«Благо»: вдвічі більше безвідсоткових кредитів в Борисполі

04.09.2015

У боріспольчан з'явилося ще більше можливостей заощадити на кредитах. Щоб отримати безпрецедентно вигідні умови кредитування, досить звернутися в нове представництво мережі ломбардів «Благо» в Борисполі. У перші чотири місяці роботи нового офісу, який став другим у місті, клієнтам пропонується оформити перший кредит всього під 0,001% на день.

Клієнтам бориспільського відділення також гарантовані максимальна оцінка виробів і високі стандарти сервісу, традиційно властиві мережі «Благо». А привітні професійні кредитні експерти допоможуть легко зорієнтуватися в розмаїтті тарифних планів, вибравши найбільш відповідний для кожного.

Спеціальне рішення передбачено також для клієнтів, які не мають можливості залишити заставу: вони можуть скористатися послугою від партнера «Благо» - компанії Сash Point. Швидкий займ до 7000 гривень можна отримати просто за паспортом і ідентифікаційним кодом.

Також боріспольчане зможуть порадувати себе або своїх близьких приємними подарунками за доступними цінами: у відділенні можна придбати вишукані ювелірні прикраси, електронну та побутову техніку.

Мережа «Благо» відкрила перше відділення в 1999 році. На сьогоднішній день «Благо» - лідер ринку ломбардного кредитування. Мережа охоплює 284 представництва в 95 містах країни.

Адреса та графік роботи нового відділення:

Київська область, м.Бориспіль, вул.Київський Шлях, 10 (в районі ринку «Зоряний»), пн-нд .: 8: 00-20: 00