0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо» в будь-якому куточку України!

«Благо» в будь-якому куточку України!

03.07.2014

Тепер відділення мережі «Благо» розташовані по всій Україні - перший літній місяць компанія завершила відкриттям ще двох відділень в обласних центрах на Заході країни: нові представництва мережі з'явилися в Ужгороді та Рівному. Таким чином, найбільша національна компанія, що надає послуги мікрокредитування фізичним особам, представлена ​​в 25 регіонах України, охоплює 99 міст і налічує 302 відділення. 

«З появою« Благо »в Закарпатті, ми можемо говорити про повне покриття нашою мережею карти України. Тепер наші відділення представлені у всіх регіонах країни. У західних областях ми фіксуємо стабільно зростаючий попит на якісні ломбардні послуги, у зв'язку з чим цей вектор розвитку залишається серед пріоритетів мережі », - зазначив Віталій Соловйов, директор з маркетингу« Благо ». 

Клієнтам нових відділень доступний весь широкий спектр послуг «Благо»: кредити під заставу дорогоцінних металів і каменів, електронної техніки, оцінка виробів, дистанційне погашення відсотків онлайн за допомогою банківської карти. 

Крім цього, два нових представництва беруть участь в акції «Щедрий сусід», в рамках якої протягом двох місяців з дня відкриття клієнтам пропонується ставка по кредиту 0,001% на день. 

Перше відділення в Ужгороді розгорнуло свої двері за адресою: вул.Корятовича, 15 («Зелений ринок»). Графік роботи: без вихідних, з 9:00 до 19:00. 

У Рівному мережа «Благо» відтепер нараховує чотири представництва, з урахуванням нового в районі Театральної площі - по вул.Соборній, 57. Працює відділення щодня, з 8:00 до 21:00.