0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо» зміцнює позиції в містах присутності

«Благо» зміцнює позиції в містах присутності

24.11.2014

Найбільша мережа ломбардів «Благо» оголошує про відкриття 21 листопада відразу двох відділень - у Чернігові та Бердичеві Житомирської області. Нові офіси дозволять компанії закріпити лідерські позиції в сегменті заставного кредитування в цих містах.

  «Благо» динамічно розвивається як в нових для компанії населених пунктах, так і розширює мережу в містах присутності. Ми відкриваємо нові відділення, реагуючи на зростаючий попит населення на якісні та доступні послуги кредитування », - підкреслив директор з маркетингу« Благо »Віталій Соловйов.

На чернігівській карті «Благо» тепер налічується три представництва - з урахуванням нового по пр.Перемоги, 92. У Бердичеві друге відділення мережі розташувалося за адресою: вул. К. Лібкнехта (вул. Європейська), 101а.

Високі ставки оцінки, акційні умови кредитування, широкий перелік прийнятих застав, програма лояльності для постійних клієнтів - все це доступно у нових офісах «Благо» щодня з 8:00 до 20:00. Фахівці компанії допоможуть клієнтам підібрати оптимальний тарифний продукт, безкоштовно оцінять виріб. Традиційно, в перші два місяці роботи нових офісів клієнти можуть взяти участь у програмі «Щедрий сусід» і оформити кредит зі ставкою всього 0,001% на день.

Крім заставних кредитів під гарантії дорогоцінних металів, каменів і техніки, в «Благо» також можна оформити беззаставні позики до 3 тисяч гривень.

На сьогоднішній день лідер ринку заставного кредитування фізосіб - «Благо» - представлена 326 відділеннями в 108 містах в усіх регіонах України.