0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Благо расшірет мережа у Львові та Києві

Благо расшірет мережа у Львові та Києві

01.11.2013

1 листопада 2013 Всеукраїнська мережа ломбардів « Благо» відкриває два нових відділення в Західній столиці України і одне в Києві.

У жовтні поточного року « Благо» вперше відкрив перше відділення у Львові , де жителі Західного регіону можуть отримувати кредити під заставу дорогоцінних металів.

Відкриття нових відділень у Львові обумовлено рядом факторів. Перше львівське відділення , яке відкрилося минулого тижня , показало високий попит на послугу мікрокредитування серед мешканців міста. Відповідно, командою «Благо » було прийнято рішення відкрити ще 2 нових відділення , які стануть для львів'ян надійним і зручним партнером у вирішенні фінансових питань. Поточні та потенційні клієнти Благо в Львові - це підприємці , а також жителі спальних районів.

У Києві нове відділення в Cоломенский районі стане за рахунком 26- м . Всього в мережі ломбардів « Благо» вже налічується 273 відділення.

Олександр Северинов , генеральний директор мережі ломбардів «Благо »: « Наша мережа активно зростає , так як на ринку мікрокредитування спостерігається високий попит на дану послугу. Оскільки населення України потребує невеликих сумах на покриття побутових витрат , а також в оборотних коштах для малого бізнесу , ми робимо все можливе , щоб задовольнити попит і дати вигідну пропозицію з максимальною вигодою для клієнта ».

Нові відділення в Львові і Києві пропонують традиційні для мережі послуги - кредит під заставу золота , срібла і дорогоцінних каменів. Ломбард відкритий 7 днів на тиждень.

Нові відділення розташовані за адресою:

м. Львів - вул. Городоцького , 88

м. Львів - ул.Каліни Червоної , 36

м. Київ - пр. Повітрофлотський , 50/2

Час прийому клієнтів : 8.00 до 20.00