0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Благо розширює географію відділень що видають кредити під заставу техніки

Благо розширює географію відділень що видають кредити під заставу техніки

31.10.2013

З 31 листопада техніку в якості застави починають приймати в Маріуполі , а також на ще одному відділенні в Києві.

У жовтні мережа ломбардів « Благо» ввела в деяких відділеннях Києва нову послугу - видачу кредиту під заставу мелкогабаритной техніки.

Проект був запущений у форматі пілотного , оскільки припускав ідеально відпрацювати систему з прийому електронних гаджетів.

За перший тиждень запуску проекту в Києві , команда « Благо» відзначає високий попит на нову послугу. За цей час була відпрацьована і підкоригована методика оцінки техніки і вдосконалений підхід до визначення достовірності електронних гаджетів. Прийом техніки став більш злагодженим , що тепер дозволяє клієнтам економити час і ще більш оперативно отримувати заставні кошти .

В останній день жовтня прийом техніки стартує відразу в 6 відділеннях Маріуполя , де мережа ломбардів «Благо » є одним з лідерів мікрокредитування населення.

Також прийом техніки буде здійснюватися ще в одному відділенні Києва , де минулого тижня кредит видавали відразу на трьох відділеннях .

Всього, з 1 листопада 2013 вже на 10 відділеннях «Благо » діятиме розширена лінійка застав, що включає : золото , срібло , діаманти , електронну техніку .

Детальніше про умови >>>