0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо» оцінить техніку на 15% дорожче

«Благо» оцінить техніку на 15% дорожче

25.02.2015

Чудова новина для клієнтів «Благо», що віддають перевагу кредити під заставу техніки! Відтепер у відділеннях мережі за найбільш популярні види застав - ноутбуки, телефони, планшети, телевізори та фотоапарати - запропонують до 85% від їх ринкової вартості.

«Ми послідовно дотримуємося ключової ідеї, відображеної в нашому девізі« Цінуємо найдорожче », - гарантувати клієнтам рекордну оцінку майна. Слідом за безпрецедентним підвищенням оцінки золота, ми суттєво поліпшили умови кредитування під заставу техніки: максимальна вартість оцінки виросла на 15%, - підкреслив комерційний директор «Благо» Дмитро Косирев. - Напевно, нашу нову пропозицію, в першу чергу, оцінять клієнти-чоловіки, у яких з'явиться більше фінансових можливостей порадувати свої другі половинки бажаними подарунками до 8 Березня ».

З нововведень «Благо» - також збільшення термінів кредитування під гарантії техніки до 30 днів.

Нагадаємо, компанія «Благо» видає кредити під заставу техніки з кінця 2013 року. Орієнтовну вартість гаджетів можна дізнатися, залишивши заявку в спеціальному калькуляторі на сайті «Благо».