0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо» досягло молдовського кордону

«Благо» досягло молдовського кордону

27.11.2014

У Могилеві-Подільському Вінницької області тепер також доступний широкий перелік послуг заставного кредитування від лідера ринку - компанії «Благо». Районний центр на українсько-молдовському кордоні став 109-ю точкою на карті мережі.

Завдяки вигідному розташуванню відділення в центрі - по ул.Ставіской, 5 - дістатися до нього можна максимально швидко з будь-якої точки міста. За останній місяць - це вже друге відкриття ТМ «Благо» у Вінницькій області: в кінці жовтня приступив до роботи офіс в Немирові.

Крім цього, розширилося присутність ТМ «Благо» в Умані Черкаської області - друге представництво в місті розташувалося в районі центрального автовокзалу - по вул. Тищика, 29.

Вже сьогодні мешканці Могилева-Подільського та Умані, а також прилеглих населених пунктів можуть гідно оцінити всі переваги обслуговування у ведучого оператора ринку: їм гарантовані високі ставки оцінки, великий вибір кредитних продуктів, різні акції і програма лояльності для постійних клієнтів.

Також в перші два місяці роботи відділень клієнти нових офісів можуть взяти участь у програмі «Щедрий сусід» і оформити кредит зі ставкою всього 0,001% на день.

Додатковою опцією є можливість нарівні із заставними кредитами під гарантії дорогоцінних металів, каменів і техніки оформити беззаставні позики до 3 тисяч гривень.

На даний момент лідер ринку заставного кредитування фізосіб - «Благо» - представлена 328 відділеннями в 109 містах в усіх регіонах України. У Вінницькій області тепер працює 8 офісів компанії (у Вінниці, Жмеринці, Немирові та Могилеві-Подільському), а в Черкаській - 6 (в Черкасах, Смілі та Умані).

Адреси та графік роботи нових відділень:

1. м Могилів-Подільський, ул.Ставіская, 5, пн-нд .: 8: 00-20: 00

2. м Умань, вул. Тищика, 29, пн-нд .: 8: 00-20: 00