0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
'Благо ' дарує позичальникам 1000 гривень

"Благо " дарує позичальникам 1000 гривень

16.10.2013

10 жовтня о національної мережі ломбардів « Благо» стартувала акція - « Виграти або заощадити ». Кожен , хто оформить кредит у будь-якому відділенні мережі , зможе моментально виграти грошовий приз або отримати гарантовану знижку на наступні кредити.

Протягом місяця клієнтам, які оформили кредит під заставу золотих виробів в мережі ломбардів « Благо» , буде запропонований приємний вибір: заощадити в майбутньому або виграти гроші.

Після оформлення кредиту учасник акції вибирає вигідну для себе рішення: купон з гарантованою знижкою 10% на наступний кредит або участь в миттєвої лотереї з розіграшем грошового призу в 1000 грн. І навіть у тих, кому не вдалося виграти гроші , все ще є шанс отримати пам'ятний і корисний сувенір - брендовану шкатулку для прикрас. Зібравши 5 наклейок за кожне погашення відсотків по кредиту в сумі від 150 грн , учасник зможе обміняти їх на скриньку після закінчення акції .

Віталій Соловйов , директор з маркетингу мережі ломбардів « Благо» : "Ми прагнемо максимально враховувати інтереси наших клієнтів , пропонуючи комфортні умови кредитування. А завдяки акції « Виграти або заощадити » кожен зможе отримати додаткові приємні бонуси! ».

Скористатися купоном на знижку , а також обміняти наклейки на шкатулку можливо в будь-якому відділенні ломбардів « Благо» до 10 грудня 2013 року. З деталями акції можна ознайомитися тут.