0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
«Благо» - лідер ринку ломбардів!

«Благо» - лідер ринку ломбардів!

02.03.2016

Мережа заставного кредитування «Благо» в черговий раз підтвердила свій статус лідера, ставши переможцем щорічного конкурсу «Фаворити Успіху --2015» в номінації «Ломбард».

На цей раз в інтернет-голосуванні взяли участь понад 36 тисяч респондентів з усіх регіонів України. «Благо» отримало найвищий загальний бал серед 16 найсильніших гравців ломбардного ринку, завоювавши статус «Абсолютного Фаворита Успіху».

Якісна і об'єктивна оцінка конкурсантів гарантована спеціальною методикою: при визначенні лідерів враховується думка трьох респондентских груп - рядових споживачів, експертів та успішних людей.

Коментуючи перемогу в конкурсі, Генеральний директор мережі ломбардів «Благо» Олександр Северинов зазначив: «Для нас як компанії, основною цінністю якої є клієнти, особливо почесно, що понад 60% споживачів віддали свій голос саме нам. А це значить, що вони гідно оцінили якість обслуговування, вигідні умови кредитування та індивідуальний підхід. Ми докладемо максимум зусиль для подальшого вдосконалення всіх сервісів і постійного підтвердження наданого довіри ».

У комісію професіоналів входили редактора друкованих та інтернет-ЗМІ, представники банківської і фінансової сфер. Журі знаменитостей включало відомих виконавців, телеведучих і спортсменів.

Оцінка результатів дослідження проводиться маркетинговою дослідницькою компанією InMind. Об'єктивність рейтингів підтверджена аудитом Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» проводиться в Україні з 2003 року. «Благо» стає володарем престижних статусів в конкурсі з моменту впровадження профільної номінації. За підсумками 2013 року мережа була визнана експертами ринку кращою в номінації «Ломбард», а в 2014-му вже завоювала статус «Абсолютного Фаворита Успіху». Переможці в різних категоріях визначаються за підсумками масштабних опитувань за участю трьох респондентских груп шляхом голосування на порталі FAVOR.com.ua.