0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Беззаставні кредити від нашого партнера - тепер онлайн!

Беззаставні кредити від нашого партнера - тепер онлайн!

01.03.2016

Відтепер вигідні кредити без застави від надійного партнера "Благо" - ТМ Cash Point - можна отримати не виходячи з дому. Все, що потрібно для оформлення онлайн-кредиту - це наявність діючої банківської платіжної картки (залишок - не менше 1 грн) з можливістю проведення інтернет-розрахунків і активною послугою СМС-банкінгу, а також комп'ютера з веб-камерою і підключенням до інтернету.

Для отримання онлайн-кредиту достатньо оформити заявку на сайті cashpoint.ua, вказавши бажану суму кредиту і термін, на який потрібні гроші. Після вибору способу отримання коштів «на картку пам'яті», користувачеві необхідно зареєструватися і заповнити анкетні дані.

 «Мережа Cash Point прагне не тільки забезпечити якісне вирішення фінансових питань своїх клієнтів, але і зробити процес отримання кредиту максимально оперативним і доступним, - зазначив директор« БіЕлДжі мікрофінансів »(ТМ Cash Point) Олександр Бурченко. - Тепер кошти в розмірі до 7 тисяч гривень можна отримати на карту будь-якого українського банку, а вся процедура - від прийняття рішення щодо видачі до зарахування коштів - не перевищує півгодини. Таким чином, ми економимо час і гроші клієнтів, адже не потрібно більше спеціально їхати в представництво мережі і витрачати кошти на проїзд ».

Заявки на кредит приймаються щодня з 8:00 до 21:00 в будні і з 8:00 до 19:00 у вихідні. Термін дії кредитного рішення - 30 днів з моменту прийняття. Протягом цього періоду клієнт може в будь-який час скористатися послугою зарахування кредитних коштів на рахунок банківської платіжної картки. Статус своїх заявок клієнти можуть цілодобово відстежувати в «Особистому кабінеті» на сайті компанії.