0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Берегти як парость виноградної лози, або корисні поради по догляду за технікою

Берегти як парость виноградної лози, або корисні поради по догляду за технікою

27.09.2021

Електронні прилади оточують нас. Нагріваючи воду для запашної кави, прибираючи з підлоги пил та телефонуючи рідним щоб дізнатись як у них справи ми користуємось електронними приладами.

Звісно, ні що не вічно і свій термін придатності мають електронні прилади. Проте, продовжити їх термін експлуатації цілком можливо, і у цій серії матеріалів ми розкажемо як саме це зробити.

І почнемо ми з найпопулярнішого, наразі електронного приладу, який є чи не у кожного. Цей прилад замінює блокнот, календар, фотоапарат, відеокамеру та ще безліч пристроїв. Мова йде про мобільний телефон. Спеціалісти виділяють шість основних порад, для того, щоб ваш вірний супутник пропрацював трохи довше.

Отже, порада №1 це – намагайтесь виключати wi-fi та GPS коли не користуєтесь цими службами. Не забувайте вимикати геолокацію коли він не потрібен вам для пошуку маршруту та переводьте wi-fi у режим off як тільки перестаєте користуватись мережею.

Порада №2: не садіть батарею до 0%. Всі чули, що телефон треба використовувати до повного розрядження батареї, але це міф. Спеціалісти радять заряджати смартфон коли показник заряду становить 50%. Саме так ви зможете продовжити життя акумулятора.

Порада №3: намагайтесь тримати свій пристрій у середніх температурних умовах. Давно відомий факт, що мобільні телефони погано не люблять холоду та спеки. Приміром, за температури 0 градусів батарея телефону втрачає 6% потужності на рік. А от при температурі 25 градусів вище нуля ця цифра становить вже 20%, у +40 ваш акумулятор втрачатиме 35%.

Порада №4: не використовуйте бездротові зарядні пристрої. При використання таких пристроїв батарея вашого смартфону перегрівається, що дуже шкідливо для неї.

Порада №5: намагайтесь вмикати режим польоту тоді, коли телефон не знаходить мережу. Постійні пошуки сигналу виснажують заряд акумулятора значно швидше ніж за звичайних умов.

І остання, порада №6: не використовуйте не оригінальні зарядні пристрої. Підробки та неякісні апарати можуть нанести непоправну шкоду вашому гаджету, змусивши вас передчасно замінити телефон.

Дотримання цих простих правил допоможе вашому гаджету якомога довше радувати вас не знаючи поломок.