0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
90-й місто на карті «Благо» - Ромни

90-й місто на карті «Благо» - Ромни

28.02.2015

Закінчення зими ознаменувався для компанії «Благо» важливою подією - досягненням позначки в 90 міст присутності. Ювілейними стали Ромни Сумської області: відділення «Благо» розташувалося в районі центрального ринку - по вул. Руденко, 12-А.

Примітно, що Ромни - вже п'яте місто області, де будуть доступні послуги заставного кредитування під ТМ «Благо»: раніше офіси відкрилися в Сумах, Конотопі, Охтирці та Шостці.

Генеральний директор «Благо» Олександр Северинов підкреслив: «Наша компанія продовжує нарощувати темпи розвитку мережі. Тільки в лютому «Благо» відкрило 5 відділень в Україні, а також перше представництво в Молдові. Ми плануємо і надалі активно розширювати мережу як у великих, так і в невеликих населених пунктах зі зростаючим попитом на якісні та доступні фінансові послуги ».

Вже сьогодні клієнти роменського офісу можуть оцінити всі переваги лідера: широкий вибір кредитних продуктів, безпрецедентну вартість оцінки застав, можливості дистанційного погашення відсотків по кредитах і програму лояльності для постійних клієнтів «Десерт».

У Роменське відділення оформляються кредити як під заставу (техніки, дорогоцінних металів або каменів), так і зовсім без застави (послуга надається партнером «Благо» - компанією Cash Point). Крім того, в новому представництві діє акція «Щедрий сусід», в рамках якої протягом двох місяців з дня відкриття клієнтам пропонується ставка по кредиту 0,001% на день.

На сьогоднішній день «Благо» - найбільший оператор заставного кредитування фізичних осіб з представництвами у всіх регіонах України. Мережа охоплює 90 міст і налічує 258 відділень.

Адреса та графік роботи нового відділення:

Сумська область, м.Ромни, вул. Руденко, 12-А, пн-нд .: 8: 00-20: 00