0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
3 в 1: у Дніпропетровську відкрилося «Благо» в новому форматі

3 в 1: у Дніпропетровську відкрилося «Благо» в новому форматі

30.09.2015

Величезний вибір вишуканих ювелірних прикрас і сучасної техніки за дуже привабливими цінами - тепер це все доступно в новому «Благо», що приступив до роботи в дніпропетровському ТЦ «Варус».

«Наш новий офіс відкрився у форматі« 3 в 1 »: у клієнтів є можливість не тільки оформити заставні або беззаставні кредити (від компанії-партнера Cash Point), але й придбати різні прикраси або техніку на максимально вигідних умовах. Ми намагаємося забезпечити кращий асортимент за найдоступнішими цінами! Сучасний планшет для дитини, витончений комплект з білого золота для коханої жінки або просто новий смартфон на зміну старому телефону - все це можливо в новому «Благо» в «Варус», - підкреслив Дмитро Косирев, комерційний директор мережі «Благо».

Традиційно, щодня клієнтам також гарантовані вигідні умови кредитування для вирішення їх фінансових питань. Наприклад, з першого дня роботи і впродовж чотирьох місяців в новому представництві діє спеціальна акція «Щедрий сусід». По ній передбачено оформлення першого кредиту всього під 0,001% на день.

Провідна українська мережа заставного кредитування «Благо» представлена ​​на ринку з 1999 року. У даний час охоплює 97 міст, в яких працює 287 представництв компанії, 11 з яких - у Дніпропетровську. Мережа ломбардів «Благо» - неодноразовий переможець конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху».

Адреса та графік роботи нового відділення:

м.Дніпропетровськ, пр.Кірова, 104а, ТЦ «Варус», пн-нд .: 8: 00-21: 00