0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
+3 Відділення в скарбничку «Благо»

+3 Відділення в скарбничку «Благо»

05.12.2014

 Старт серії зимових відкриттів «Благо» дали одночасно три міста - Запоріжжя, Фастів Київської області та Броди Львівської області.

На батьківщині українського козацтва - у Запоріжжі - тепер налічується шість відділень «Благо» (з урахуванням відкрився на центральній магістралі міста - по пр.Леніна, 51). Новий офіс по вул.Соборна 33 / а став другим на фастівської карті «Благо», в той час як у Бродах компанія представлена вперше (вул. Залізнична, 6).

«Ми продовжуємо активний розвиток мережі, рівномірно розширюючи географію ТМ« Благо »: нові відділення відкрилися відразу в трьох регіонах країни - Західному, Центральному та Південно-Східному. Попит на послуги заставного кредитування росте як у великих промислових центрах, так і в невеликих населених пунктах, і ми оперативно на нього реагуємо. Так, завдяки офісу в Бродах мешканці міста зможуть скористатися якісними фінансовими послугами без необхідності їхати в обласний центр», - підкреслив Олександр Северинов, генеральний директор «Благо».

З першого дня роботи нових відділень клієнтам доступний найвищий рівень сервісу, широкий набір послуг і акційні умови кредитування. Приємним подарунком для відвідувачів офісу в Бродах стане програма «Щедрий сусід», що передбачає ставку за кредитом всього 0,001% на день (діє два місяці з моменту відкриття представництва).

Нарівні з кредитами під заставу дорогоцінних металів, каменів і техніки, в «Благо» також можна оформити беззаставні позики до 3 тисяч гривень.

Лідер ринку заставного кредитування фізосіб - компанія «Благо» - працює в Україні з 1999 року і на даний момент представлена широкою мережею відділень у всіх регіонах країни. Переможець конкурсу торгових марок «Фаворити успіху-2013» у категорії «Ломбард» на думку експертів.

Адреси та графіки роботи нових відділень:

1. м.Запоріжжя, пр. Леніна, 51, пн-нд .: 8: 00-20: 00

2. м.Фастів (Київська область), вул. Соборна (вул. Леніна), 33 / а, пн-нд .: 8: 00-20: 00

3. м.Броди (Львівська область), вул. Залізнична, 6, пн-нд .: 8: 00-20: 00