0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
У два рази більше грошей за золото? Тепер це реально!

У два рази більше грошей за золото? Тепер це реально!

12.02.2019

Мережа «Благо» запустила нові кредитні продукти з підвищеною оцінкою предметів застави - тепер за звичні золоті прикраси можна отримати набагато більше!

Так, за умовами нових тарифів, вироби із золота 585 проби вагою до 5 грамів можуть бути оцінені з розрахунку до 1300 грн / г - майже в два рази дорожче середньоринкової оцінки подібних видів застави. Здійснити попередню оцінку виробу можна на сайті "Благо". 

«Наша нова лінійка продуктів - рішення для тих, хто хоче закласти золото або техніку на найвигідніших умовах, - розповідає директор з маркетингу «Благо» Віталій Соловйов. - Наша компанія завжди тримає оцінку застав на високому рівні, і це вже звично для постійних клієнтів «Благо». Але цього разу ми зуміли здивувати навіть їх, майже вдвічі збільшивши оцінку застав».

Нагадуємо також, що на постійній основі в мережі «Благо» діє тариф «Тест-Драйв» - спеціальна пропозиція для нових клієнтів, в рамках якої перший кредит доступний зі ставкою 0,001% в день.

«Великий вибір кредитних продуктів дозволяє забезпечувати індивідуальний підхід до кредитування - в кожному конкретному випадку фахівець у відділенні підбирає той продукт і ті умови, які будуть найбільш вигідні для клієнта. Саме тому ми постійно оновлюємо і вдосконалюємо лінійку кредитних програм мережі», - пояснює Віталій Соловйов.

Детальніше про умови нових кредитних продуктів можна дізнатися в контакт-центрі «Благо» за телефоном 0 800 505 544 (дзвінки безкоштовні на території України) або безпосередньо в представництвах мережі у всіх регіонах країни.