0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Співробітниця «Благо» виграла марафон в США

Співробітниця «Благо» виграла марафон в США

13.05.2019

Одна із співробітниць «Благо» - бухгалтер Світлана Самаріна – перемогла в десятиденному забігу, що проходив з 22 квітня до 2 травня 2019 року в одному із найбільших парків Нью-Йорку – «Флашинг Медоус». Світлана здолала величезну дистанцію – 941 кілометр за десять днів.

Наша колега з першого дня стала лідером марафону і протягом усього забігу утримувала позицію, навіть незважаючи на складні погодні умови: в Нью-Йорку всі ці дні йшли дощі.

Дистанцію марафону в Нью-Йорку Світлана Самаріна долає вже четвертий раз. Також вона бере участь в забігах і в Україні – в добових і дводобових марафонах. Але на такій тривалій дистанції Світлана перемагає вперше.

«Я обрала цей марафон, оскільки його організовано для непрофесіоналів, кожен може взяти участь, - розповідає Світлана Самаріна. – Готувалася до марафону самостійно, регулярно тренуючись».

Вся команда «Благо» щиро вітає Світлану Самаріну з цим грандіозним особистим досягненням і бажає ще безліч перемог в майбутньому.

Подібні забіги в Нью-Йорку щорічно організовуються марафонською командою Шрі Чинмоя, засновник якої стояв біля витоків марафонського руху США і вірив у необмежені можливості людського духу. Щорічно у забігу беруть участь бігуни з усього світу, марафонці мають за мету самоперевершення, розкриття свого внутрішнього потенціалу.

Фото: www.srichinmoyultraphoto.com