0 800 30 30 32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 800 30 30 32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Команда «Благо» в черговий раз стала частиною «Пробігу під каштанами»

Команда «Благо» в черговий раз стала частиною «Пробігу під каштанами»

29.05.2019

26 травня 2019 року в Києві пройшов 27-й «Пробіг під каштанами» - наймасштабніша спортивно-благодійна акція в Україні. Цього року заради допомоги дітям з вадами серця на дистанцію вийшло 45 співробітників «Благо».

Команда «Благо» стає частиною цієї благородної ініціативи вже шостий рік поспіль – вперше приєдналася до «Пробігу під каштанами» в 2014 році.

«Компанії «Благо» близькі цінності, що лежать в основі благодійного проекту «Пробіг під каштанами»: піклування про людей, небайдужість, прагнення допомогти у складній ситуації, - відмітив директор «Благо» Дмитро Косирєв. – Кожен наш співробітник, що вийшов на цю дистанцію, розумів, що «Пробіг» - це не просто спортивне змагання. Не має значення, яким за рахунком ти прийдеш до фінішу, головне – це ті добрі наміри, які демонструє кожен спортсмен. І ми пишаємося, що участь в такій благородній події вже стала традицією «Благо».

«Пробіг під каштанами» проходить щорічно з 1993 року, за 27 років свого існування захід став однією з кращих традицій святкування Дня Києва. Пробіг проводиться з метою привернути увагу до проблеми вроджених вад серця у дітей. На кошти, зібрані під час пробігу, купується висококласне медичне обладнання для українських лікарень.