0 (800) 30-30-32 Усі способи зв'язку
Звернення споживачів, повідомлення споживачів та інших осіб про належність споживача до захищеної категорії приймаються:
Гаряча лінія 0 (800) 30-30-32
Щодня пн-пт 8:00-21:00
сб-нд 8:00-20:00
дзвінок безкоштовний
FAQ
ua
ru
Чому вигідно купувати техніку в ломбарді?

Чому вигідно купувати техніку в ломбарді?

09.04.2021

Не секрет, що речі в ломбардах коштують дешевше, ніж в магазинах.
Товар, який продається в ломбардах, завжди є якісним, інакше навряд чи заклад дав би заставу на цей предмет, знаючи, що в разі чого він не окупитися.

Як товари потрапляють на полицю до ломбардних магазинів?

Інколи клієнти, на жаль, не мають змоги викупити свою заставу, вона, згідно з договором, переходить у власність ломбарду і в наслідок надходить у вільний продаж.
Найпопулярніша тенденція останніх років пов’язана зі швидкою зміною моделей та технічних вимог гаджетів, більшість клієнтів приносять застарілу модель техніки, щоб отримані кошти докласти до покупки актуальної моделі смартфону, ноутбука чи техніки для дому, ремонту...
Також, часто до ломбарду приносять на обмін надаровані застарілі моделі золотих прикрас та «неактуальні» подарунки.
До прикладу, молода сім’я на весілля отримала аж три мікрохвильові печі та жодна з них не була необхідною в їхньому побуті, тому молода родина принесла нові мікрохвильові печі до ломбарного відділення, а на отримані кошти купили валізи для подорожей.

Саме так ви можете придбати що завгодно та заощадити власні кошти. Адже найчастіше в продажі ломбардів зовсім нові речі або навпаки, старовинні цінності.

читайте у нашому блозі на Мінфін:
https://minfin.com.ua/blogs/blagoofficial/167182